Pécs
Online tudakozó katalógus


Valid HTML 4.01 Strict

Pécsi Temetkezési Kft.-Pécs
Cim: 7632 Pécs, Siklósi út 43.Email: temetopecs@temetopecs.hu
Web: www.temetopecs.huTelefon: 0672-438-036

Bevezető

-teljes körű temetkezési tevékenység
-nemzetközi halottszállítás
-temetkezési szolgálat
-krematóriumi és temetkezési szolgálat

Bemutatkozás

Szolgáltatásunkkal meg kívánunk felelni a kegyeleti jog, szakmai, kulturális, erkölcsi követelményeinek és a gyászolók eltérő elvárásainak. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy segítő partnerek legyünk és megkíméljük a hozzátartozókat az amúgy is nehéz helyzetben.
Bemutató termeinkben a kegyeleti kellékek gazdag kínálatával segítjük a szükséges kellékek kiválasztását. A koporsók, urnák mellett egyéb kiegészítő kellékekkel is rendelkezünk, gyászjelentések, vázák, mécsesek, sírjelzők márványtáblák stb. Vállaljuk a gyászhirdetések felvételét, melyhez hirdetés- és idézetminta gyűjteménnyel nyújtunk segítséget. Felkínáljuk a koszorú és egyéb virágdíszek, a fotó, zene, valamint versszolgáltatásunkat és polgári búcsúztatásokat is. A végső búcsúhoz kápolna, díszterem, 2 kisterem, urnacsarnok és kültéri ravatalozási forma szolgál, melyek más-más hangulatot nyújtanak a búcsú meghitt pillanataihoz. A gyászoló megrendelőink számára olyan tájékoztatásokat készítettünk, amely a felmerült lehetséges kérdések megoldásához nyújt segítséget.
A Pécsi Temetkezési Kft. 65 éve áll a kegyelet szolgálatában. Jogelodje 1947. aug. 1-én alakult, mely kegyeleti kellékek értékesítésével foglalkozott. Néhány év múlva bővült a Vállalat tevékenysége és működési területe. Közel 6 év alatt a megye területén működő teljeskörű temetkezési szolgáltatást végző vállalatává növekedett. A baranya megyei Tanács 1953-ban Baranya megyei Temetkezési Vállalattá nyilvánította.
Az elmúlt években Magyarorszábon lezajlott a temetkezés rendszerváltása, ami szervezetünk életében is változásokat eredményezett. Működési területünk Pécs és Komló városára koncentrálódott. Tulajdonviszonyunkban is változás következett. 1996. január 1-től Pécs Megyei Jogú Város 100 %-os tulajdonaként ismét Pécsi Temetkezési Vállalat elnevezéssel működött, 2008 január 18-al átalakult Pécsi Temetkezési Kft-vé. Vállalatunk a megye legnagyobb temetkezési vállalkozása. A telephelyeken és igény szerint alkalmanként az ország egyéb településein teljeskörű temetési szolgáltatást végzünk, valamint Kegyeleti közszolgáltatási szerzodés keretében ellátjuk a pécsi köztemető és Pécs peremtemetőinek üzemeltetését. Végső nyughelyére átlagosan 2400 elhunytat helyezünk el évenként. Az állományi létszámunk 80 fő. Munktársainknak a munkájukból eredő pszichés megterhelés ellensúlyozására, évente továbbképzést, tréninget, kirándulást szervezünk. A kegyelet életünk természetes rendjéhez tartozik. Minden ember alapvető joga, hogy megkapja és szeretteinek megadja a méltó végtisztességet. A temetkezési szolgáltatás sajátos közszolgáltatás. Kötelezően igénybe veendő, semmi mással nem helyettesíthető, egyszeri és megismételhetetlen. Áldozatos munkát igényel annak érdekében, hogy mindenki az általa elvárt módon búcsúzhasson a földi léttől. Szolgáltatásunkkal meg kívánunk felelni a kegyelet jogi, szakmai, kulturális, erkölcsi követelményeinek és a gyászolók eltérő elvárásainak.
Tevékenységünk középpontjában az ember áll. Az ember, aki élt, alkotott, szeretett, s aki nem lesz többé, és az ember, aki a legnagyobb veszteséget, a gyászt viseli.

Keresőszavak

teljes körû temetkezési tevékenység, nemzetközi halottszállítás, temetkezési szolgálat, krematóriumi és temetkezési szolgálat, Pécsi Temetkezési Kft., Pécs
KIEMELT HIRDETŐK
Dr. Gáti Ágnes-Pszichoterapeuta
Részletek...

Bagolyvár Hotel és Étterem-Pécs
Részletek...

Gépi Földmunka-Szántó és Fia Kft.
Részletek...

Életmentõ - Gyermek - Intenzív Alapítvány - Pécs
Részletek...

Fogászat -Dr. Ceglédi Ágnes
Részletek...

Kikerics Vendégház - Villány
Részletek...

Pintér Konténer Kft.-Pécs
Részletek...

Dr. Berta István - Dr. Kováts Emese
Teljes körű fogászati ellátás Implantációval. Részletek...

Hotel Centrál*** Pécs
Részletek...

Horják Mester Bt.-Pécs
Teljes körű lakásfelújítás több mint 10 éves referenciákkal. Részletek...

Pintér Konténer Kft.
Részletek...

Lókötő Csárda - Siklós
Részletek...

Kalamáris Vendéglő-Pécs
Kalamáris Vendéglő, a történelmi belváros szélén, a Zsolnay házban található.16 fős kisterme, családi rendezvények, üzleti étkezések, baráti összejövetelek kedvelt színtere.50 fő befogadására alkalmas nagyobb étterme mellett, 30 ülőhellyel rendelkező, virágos kávézó várja a betérőket. Részletek...
Fooldal |  Ugyfelkapu |  Kapcsolat |  Magunkrol |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |